In-Sung Sim

In-Sung Sim s-a născut în Coreea de Sud. Angajamentele viitoare ale lui In-Sung Sim includ Phorbas/Oedipe sub bagheta lui Vladimir Jurowski la London Philharmonic Orchestra în septembrie 2017, Wurm/Luisa Miller la Opéra de Monte-Carlo, Requiem-ul de Verdi, cu Fabio Luisi şi DR Symfoniorkester, Banco/Macbeth la Teatro Municipale Salerno, Sarastro/Die Zauberflöte, Timur/Turandot and Lodovico/Otello cu Antonio… Citeşte mai mult »

In-Sung Sim s-a născut în Coreea de Sud.

Angajamentele viitoare ale lui In-Sung Sim includ Phorbas/Oedipe sub bagheta lui Vladimir Jurowski la London Philharmonic Orchestra în septembrie 2017, Wurm/Luisa Miller la Opéra de Monte-Carlo, Requiem-ul de Verdi, cu Fabio Luisi şi DR Symfoniorkester, Banco/Macbeth la Teatro Municipale Salerno, Sarastro/Die Zauberflöte, Timur/Turandot and Lodovico/Otello cu Antonio Pappano la Royal Opera House Covent Garden în Londra, Oroveso/Norma în Essen, Maria Stuarda la Opéra de Monte-Carlo, Banco/Macbeth în Toulouse, Alvise/La Gioconda la Malmö Opera, Ramfis/Aida în Santiago, Padre Guardiano/La Forza del Destino în Las Palmas, Filipp II/Don Carlo în Tel Aviv, etc.

Printre apariţiile sale recente se numără Phorbas/Oedipe de Enescu la Royal Opera House Covent Garden, Sarastro/Die Zauberflöte laTeatro Filarmonico di Verona, Re/Aida la Teatro Regio di Torino, Attila la Opéra de Monte-Carlo, Wurm/Luisa Millerat  la Teatro Verdi di Trieste, Matthäus Passion alături de Copenhagen Royal Chapel Choir, Fafner/Siegfried în Tokyo, Nourabad/Les Pêcheurs de Perles în Tel Aviv, Zaccaria/Nabucco la Festival di Caserta, Commendatore/Don Giovanni şi Il Re/Aida la Arena di Verona, Timur/Turandot în Toulouse, Raimondo/Lucia di Lamermoor la Teatro Fialrmonico di Verona, Hunding/Walküre în Tokyo, Zaccaria/Nabucco cu Daniel Oren în Tel Aviv, Sarastro/Zauberflöte cu Ottavio Dantone şi Marchese di Calatrava/La Forza del Destino cu Zubin Mehta la Palau de Les Arts de Valencia, Il Commendatore/Don Giovanni în Montpellier, Die Legende von der Heiligen Elisabeth de F. Liszt la Staatsoper Stuttgart, Rocco/Fidelio la The New Opera în Bergen, Sarastro/Die Zauberflöte în Santiago şi la Teatro Regio di Torino, Il Commendatore/Don Giovanni, Timur/Turandot la Puccini Festival di Torre del Lago, Sparafucile/Rigoletto în Kristiansand, La Wally la Opéra de Monte-Carlo etc.

Sezonul 2012-2013 i-a adus debutul la National Theater Mannheim, unde a interpretat rolurile lui Fafner şi Sarastro. A fost invitat al Operei Monte Carlo pentru rolul lui Rodolfo în La Sonnambula de Bellini, şi la Teatro Municipal de Santiago, pentru rolul titular din Attila de Verdi.

În 1996 In-Sung Sim a obţinul primul loc în competiţia KBC din Coreea. Între 1998 şi 1999 şi-a finalizat studiile muzicale la Conservatorul din Viena. În iulie 2000 a fost laureat al două premii special în cadrul competitiei Belvedere. In-Sung Sim a câştigat un număr de alte competiţii, printer care cele de la Los Angeles şi Oslo. În această perioadă a realizat mai multe recitaluri de lied-uri, care l-au adus pe scenele Operei din Marseille şi Avignon.

În 2001 a debutat pe scena Operei de Stat din Viena, unde a interpretat rolul lui Steuermann Swallow în Peter Grimes, de Benjamin Britten, Geisterbote în Die Frau ohne Schatten, de Richard Strauss, alături de roluri recitative, Second Priest în The Magic Flute, Dulcamara, Don Fernando, Raimondo and Capulet, printre alţii. In-Sung Sim a debutat, de asemenea, în rolurile lui Brétigny în  Manon Lescaut, Puccini, Klingsor, Roucher în  Andrea Chénier, de Giordano, şi Silva în Ernani, de Verdi.

Tânărul bas In-Sung Sim a fost invitat în sezonul 2007-2008 pe mari scene ale lumii, ca Teatro Verdi din Trieste, Vienna State Opera sau Teatro Carlo Felice din Genova. De asemenea, a avut debutul pe scena Festivalului din Salzburg, în 2008, interpretând rolul lui Capulet, în Roméo et Juliette de Gounod.

În sezoanele 2008-2010 In-Sung Sim a avut numeroase participări la festivaluri sau producţii ale teatrelor lirice, ca Montpellier Festival, Tokyo Opera Nomori, Teatro Massimo di Palermo, Hongkong Opera, Glynbourne şi Vendee Festival, unde a încântat audienţele cu rolurile lui Pimen în Boris Godunov, Commendatore în Don Giovanni şi Don Quichotte. Pentru rolul lui Gustavo dinn Faramondo a fost invitat de Lausanne Opera, Opera de Vichy, Théàtre du Champs Elysees şi Théàtre du Caen. Alte roluri care s-au bucurat de success au fost Timur în Turandot, de Puccini, la Savonlinna Festival, Dulcamara la Seoul Opera, Sparafucile la Teatro Carlo Fenice di Genova şi Glendower în opera Merlin la Kissinger Festspiele.

În 2012 In-Sung Sim l-a interpretat pe Timur, în Turandot, în compania Trondheim Symphony Orchestra.

A realizat înregistrări pentru Deutsche Grammophon, CD-uri ale operelor Parsifal şi Tristan und Isolde, sau pentru EMI/Virgin Classics, înregistrarea operelor Feramondo şi Alessandro, de Handel.

 


Evenimente cu In-Sung Sim: